Hur hjälper ett bokningssystem för att kunna få flera kunder

Bokningssystem är ett enkelt men kraftfullt för boka tid online, som fungerar 24/7 för att se till att dina kunder kan boka möten eller evenemang och betala online även när du sover.

Vår kraftfulla Bokningssystem är perfekt för

Bokningssystem
Verktyg för affärscoacher affärsautomation

Juridiska konsulter

Schemalägg möten, lista tjänsterna, samla in betalningar, hantera personal.

Gym och sport träningsschemaläggning

Gym & sport

Låt kunderna välja, boka och betala för sin grupp- eller individuella träning med lätthet.

Bokning av vårdtid

Privata kliniker

Tidsschemaläggning, katalog för medicinska tjänster, betalningar och andra verktyg.

Spa och skönhetssalonger bokningsautomatisering

Spa salonger

Lansera en omfattande onlinereceptionistdisk för din spa- eller massagesalong.

Reservation för reparation och mekaniska tjänster

Reparationscenter

Lista de reparationstjänster du tillhandahåller, servicemän och deras tillgänglighet.

Tidsbokning för frisörer

Skönhetssalonger

Låt kunderna välja en stylist, bläddra igenom procedurer och boka tid online besök i förväg.

Intuitivt och lättanvänt bokningssystem

Organisera din kalender i WordPress med Amelia

Ge ditt företag en professionell och pålitlig känsla.

Vi har skapat bokningssystem med den senaste teknikstacken, modern design och användarupplevelsetekniker.
Bokningssystemet låter dig ge dina kunder en smidig bokningsupplevelse på företagsnivå, utan att investera i varumärket eller göra stora förändringar i din arbetsprocess.

 

Utnämningshantering

Fokusera på ditt arbete och glöm bort att behöva betala assistenter.

Bokningssystem kommer att helt automatisera interaktionen med potentiella kunder, hjälpa dem att välja rätt tjänst och medarbetare , ta hand om betalningarna .
Med vårt mötesplugin får du dessutom SMS-påminnelser i realtid både för kund och medarbetare för bokade, avbokade eller ombokade möten.
Med vårt tidsbokningssystem kan du fokusera på ditt arbete istället för att hantera mötesbokningar manuellt.

 

 

Allt-i-ett-lösning för ditt företag

Bokningssystem

Insiktsfull Admin Dashboard

företagsägare och chefer med en instrumentpanel som sammanfattar alla affärskritiska nyckeltal. Snygga och insiktsfulla, olika widgets, diagram och tabeller gör det möjligt att kontrollera prestandan med en blick.

Företagsägare vill dra nytta av hela bokningssystemet genom att spåra resultatet för hela verksamheten och enskilda anställda. Att vara på topp i ditt företag och personalens resultat är nyckeln till ett framgångsrikt företag.

Förhandsgranskning av steg-för-steg bokningsguide i Amelia Plugin

Steg-för-steg bokningsguide

Du kan välja ett klassiskt mötesbokningsformulär steg-för-steg med modern design fokuserad på smidig UX i en ensidig app-stil. Det mest populära bokningsformuläret är också mycket konverterande och inbjudande, vilket minskar churn och gör mötesbokningsupplevelsen till en lek.

Kunder kan snabbt välja tjänster, anställda, plats, datum och tid, betalningsinformation och ändra eventuella inställningar utan att lämna bokningssidan. Hela bokningsprocessen inkluderar flera intuitiva och lättnavigerade steg.

Förhandsvisning av Admin Calendar i Amelia

Händelselista och bokningskalendervy

Mötesbokning kan också hantera evenemang med hjälp av evenemangsbokningsformulären. Eventbokningsvyn låter dig lista händelser, skapa taggar och färger, lägga till bilder och beskrivningar till varje händelse.

Även om det är enkelt för dig att hantera ett evenemang genom vårt Bokningssystem, är det ännu enklare för dina användare att boka ett evenemang tack vare vårt noggrant utformade, UX-orienterade evenemangsbokningsformulär.

Efter att ha bokningssystem -webbplats kommer dina användare att kunna skapa onlinebokningar med bara några få klick.

Anpassningsbar design

Minimalistiskt och modernt användargränssnitt som du snabbt kan anpassa för att matcha ditt tema och ditt företags varumärke. Ännu mer, du kan anpassa bokningsformulär så att de ser ut som om de är en integrerad del av din Bokningssystem-webbplats.

På baksidan av anpassningssidan hjälper en WYSIWYG-redigerare dig att justera färger, information och typsnitt för att skapa vackra mötesbokningsformulär och evenemangskalenderformulär som passar din bokningssida.

 

Bokningssystem kräver ingen utbildning för att använda.

”Det finns många goda skäl att använda Bokningssystem. En av dem är möjligheten att främja ditt företags professionella utseende. Bokningssystem kräver ingen utbildning för att använda,  Därför är det lätt att ta det på en provkörning för att se hur det kommer att fungera för dig och ditt team.

 

 

WebAppers recension på Amelia Plugin

”Du kommer aldrig att missa ett möte eller ett potentiellt möte igen. Du kan slänga soporna utan rädsla för att förlora ett nödvändigt papper med mötesinformationen på. Bokningssystem kommer att få allt på ett ställe och perfekt organiserat. Du kan njuta av att fokusera på viktiga uppgifter utan avbrott.15 dagars pengarna-tillbaka-garanti

 

Stöd för flera anställda

Oavsett om du arbetar ensam eller har ett team på 20 personer som arbetar i skift, kommer Bokningssystem att tillhandahålla alla verktyg för schemaläggning och bokning.

Flera tjänster och extrafunktioner

Lägg till så många tjänster du vill, gruppera dessa i kategorier, konfigurera varaktighet, tid före och efter varje tjänst och konfigurera extratjänster.

Integreras med kalendrar och betalningsleverantörer

Synkronisera vårt insticksprogram för bokningskalender med din Google-kalender , acceptera betalningar via PayPal eller Stripe , Swish eller integrera det med din E-handel installation.

5 front-end vyer

Vårt plugin för mötes- och evenemangsbokning använder kortkoder för att lägga till bokningsformulär och kund- och medarbetarpaneler på front-end-sidan. Dessa kortkoder genererar 5 front-end bokningsvyer: Bokningssökning , Steg-för-steg bokning , Tjänstekatalog , Bokningsvy för evenemang och bokningsformulär för evenemangskalender .

Omfattande adminpanel

Bokningssystem har ett komplett bokningspaket på back-end – en instrumentpanel med statistik och KPI:er , kalendervy , möten , anställda , tjänster och platshantering och andra sidor.

SMS-aviseringar i realtid

Håll dina kunder och anställda informerade i realtid om sina bokningar med SMS-aviseringar. Inte längre glömma möten eller evenemang, vårt Bokningssystem tar oro över din rygg med SMS och e-postaviseringar.